Strik 1 - Inspiration og idé

Inspriation og idéudvikling


Til en begyndelse skal vi glemme alt om funktionelle krav og pæne bagsider! 

I stedet for vil vi i ud fra et inspirationsobjekt, det være sig for eksempel et billede eller en genstand, udforske tekstur og farver. 
Vi vil arbejde intuitivt og omsætte indtryk til personligt udtryk i strik i form af en række anderledes strikkeprøver, hvor der arbejdes mere og mere ned i detaljen og med det personlige udtryk. 

Der vil desuden være en række guidede kreative øvelser på modulet. 


Målgruppe:
Kursusforløbet henvender sig til voksne, der er interesseret i at gå i dybden med strikning, hvad enten det er som underviser, håndværker, formidler, iværksætter eller lignende. 

Deltagerforudsætninger:
Du kan det grundlæggende inden for strik og er ikke bange for at strikke en prøve eller to. For de som vælger hele forløbet, vil der forekomme hjemmeopgaver mellem modulerne. 

Modulerne kan tages i rækkefølge eller du kan tage et enkelt eller et par stykker. I forløbet arbejdes der fokuseret med såvel håndværket som de kreative sider af strikning. Ved at følge de fem moduler er det således muligt at skabe en grundig uddannelse i at strikke i hånden.


Underviser
: Anne Marie Nielsen
Tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur. Anne Marie har undervist på en lang række strikkefestivaler og har holdt strikkekurser i såvel indland som udland blandt andet på North House Folk School i USA, Aktivitetshuset i Flensborg og Raulands Akademiet i Norge.

Kursusnummer
20025

Tilmeldingsfrist
03.05.2021

Dato og tid

Lør 29.05.2021 10:00-16:00
Søn 30.05.2021 10:00-16:00

Underviser
Anne Marie Nielsen

Undervisningssted
Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C

Lokale
Tekstilværkstedet

Pris

2500,- Fora Fagkursus

Tilmelding her på siden - eller send en mail til fagkursus@fora.dk

Del på Facebook

KONTAKT


Fora Fagkursus
Gammel Kongevej 39G, 1.
1610 København V

Telefon: 33 93 00 96

Mail: fagkursus@fora.dk

Telefontid: mandag - fredag: 9.00 - 15.00